Over ons

Als ondernemer bent u thuis in uw bedrijf maar u kunt en wilt niet alles zelf doen. Voor het oplossen van fiscale, financiële en administratieve vraagstukken werkt u graag samen met specialisten.

Natuurlijk wilt u wel zeker zijn dat u de hulp en ondersteuning krijgt waarmee u verder kunt. Dan bent u bij Van Arkel & Wiggers aan het juiste adres.

Heeft u als privé-persoon ondersteuning nodig bij uw belastingzaken? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar.  Ga voor meer informatie naar particulieren.

Van Arkel & Wiggers Accountants Leiden

Jorg van Arkel & Marcel Wiggers
Partners

Strenge richtlijnen

Omdat we een accountantskantoor zijn kunt u vertrouwen op gedegen advies en actuele kennis van zaken. De strenge richtlijnen die gelden voor onze beroepsgroep zijn voor u een belangrijke waarborg voor de betrouwbaarheid van ons kantoor en onze dienstverlening. Meer weten over de zekerheid die een accountantskantoor u biedt? Bekijk dan de animatie met uitleg.

Onze partners zijn lid van de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsvereniging van Accountants).

Een zorg minder

Het geeft ons veel voldoening om belastingzaken en financiële en administratieve uitdagingen uit handen te nemen. Door tijdig en op de juiste manier zaken voor u te regelen heeft u een zorg minder en krijgt u meer ruimte om te doen waar ú goed in bent.

Ga naar onze diensten voor meer informatie over ons aanbod.

Praktische aanpak

Toegankelijkheid vinden we erg belangrijk. Wanneer u met ons samenwerkt merkt u dit aan het informele contact, de korte lijnen met onze teamleden en hun praktische no-nonsense aanpak. Onze manier van werken sluit goed aan bij de praktijk van mkb-ondernemers. Het is daarom geen toeval dat we vooral werken voor bedrijven van 1 tot 50 medewerkers.

Persoonlijke aandacht

Natuurlijk bent u voor ons meer bent dan alleen uw cijfers en uw boekhouding. Wij zijn ook geïnteresseerd in u als persoon. Soms lopen persoonlijke en zakelijke kwesties door elkaar heen. Zeker dan is het prettig om in een vertrouwde setting uw verhaal te doen.  

Wij staan voor u klaar

Waar loopt u tegenaan als het om uw administratie en financiën gaat? Welke vragen krijgt u van de belastingdienst? Of het nu gaat om uw jaarcijfers, fiscale aangiftes of aanvullende ondersteuning. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar. Ons team bestaat onder meer uit accountants, assistent-accountants, administrateurs en een fiscaal jurist.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
U bent van harte welkom op ons kantoor maar we komen ook graag naar u toe.