Ondernemers die zelf hun jaarrekening bij de Kamer van Koophandel deponeren kunnen vanaf nu gebruikmaken van de online service ‘Zelf deponeren jaarrekening’ opwww.kvk.nl/zelfdeponeren. Ondernemers voeren heel eenvoudig zelf hun jaarrekening in en het versturen gaat snel en veilig.

Lees meer

De Raad voor de Jaarverslaggeving heeft RJ-Uiting 2014-4: ‘Pensioenvoorziening directeuren-grootaandeelhouder’ uitgebracht. Dit in navolging van de op 10 januari 2014 gepubliceerde RJ-Uiting 2014-1 waarop vele uiteenlopende commentaren zijn ontvangen en geëvalueerd en (al dan niet) verwerkt in RJ-Uiting 2014-4.

Lees meer

vawaccountants op 23 januari 2014

Geen Aangiftebrief omzetbelasting meer

Ondernemers moeten voortaan zelf in de gaten houden dat ze op tijd aangifte doen. Als er betaald moet worden, moeten ze ook in de gaten houden dat ze op tijd betalen.

 

Lees meer

Rens Bakker op 29 oktober 2013

Wat is Horizontaal Toezicht?

Hierbij delen wij u mede dat ons kantoor zich vandaag heeft aangesloten bij het convenant Horizontaal Toezicht tussen de Belastingdienst en het Novak (Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren).

Lees meer

Het mkb-accountantskantoor Van Arkel & Wiggers accountants en adviseurs uit Leiden heeft zich vandaag aangesloten bij het convenant horizontaal toezicht tussen Novak en de Belastingdienst.

Lees meer